Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Continua l'escorcoll en un pis de Barcelona propietat de l'acusat de matar la dona enterrada a Pontons


ACN Pontons

13-01-2023 13:49

El registre d'uns baixos al carrer Castillejos va començar fa dos dies

Continua l'escorcoll en un pis de Barcelona propietat de l'acusat de matar la dona enterrada a Pontons. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Guàrdia Civil continua escorcollant aquest divendres a Barcelona un pis propietat del presumpte autor de l'assassinat d'una dona que va ser trobada enterrada en una finca a Pontons. El registre s'està fent en uns baixos del número 430 del carrer Castillejos de la capital catalana, va començar fa dos dies i el cos policial preveu que finalitzi aquest diivendres. Presumpte assassí i víctima haurien conviscut en aquest habitatge. El cos va ser trobat el 3 de gener distribuït en diverses bosses de plàstic enterrades en una finca que l'home té a Pontons. Hores d'ara, els investigadors continuen treballant per confirmar que el cos pertany a la que era parella de l'home, de qui no es tenia cap informació des de l'estiu del 2021.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.