Vegueria del Penedès

COMIAT

Comunicat de Guillem Escolà per la fi de la seva continuïtat en la política municipal de Sitges


Guillem Escolà Sitges

20-01-2023 9:23

Després de una llarga reflexió, amb una situació familiar delicada i davant la falta de suport del meu partit, Sitges GI, he decidit que a final de mandat deixaré el partit i no em presentaré a les properes eleccions municipals

Guillem Escolà. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Quan vaig iniciar aquesta nova etapa laboral de regidor de Sitges, va ser amb força i il·lusió per treballar i ajudar a millorar la vila per a tots els seus ciutadans. Durant aquests 3 anys i mig he intentat buscar solucions, aportar noves iniciatives, i gestionar el millor possible les diferents regidories de les que soc responsable, buscant sempre equilibri per trobar i aplicar la millor solució. Com sempre, hi hauran punts millorables, altres que poder es farien diferents i altres de més èxit, però com dic, sempre treballant, i realitzant accions i tasques.

Ara, ha arribat un moment, que després de una llarga reflexió, amb una situació familiar delicada a la qual vull dedicar el màxim de temps possible, i davant la falta de recolzament que he rebut del partit del qual soc membre, que es Sitges GI, he decidit, que a final de legislatura, deixar el partit i no presentar-me per a les properes eleccions municipals.

Ara mateix, continuaré treballant, fins a final de legislatura, per tancar temes en curs, serveis i activitats que s’han de realitzar, que no s’aturin i estiguin preparades per que s’executin perfectament i altres temes el millor possible, per que els futurs nous regidors que ho portin, puguin continuar-lo i finalitzar-los.

Finalment voldria agrair a totes les persones treballadores de l’Ajuntament amb les quals he treballat molt a gust, uns molts bons professionals, als companys de govern, i a la meva família per la paciència durant tot aquests temps que no he estat amb ells el temps necessari que hagués volgut dedicar-los.

Atentament,

Guillem Escolà
Regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Disciplina d’Activitats, Esdeveniments, Ocupació Via Pública i Platges
Ajuntament de Sitges

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.