Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Comunicat Sitges GI


Sitges Gi Sitges

23-01-2023 10:37

Encara que no hagi compartit amb el comitè de Sitges Grup Independent la necessitat de reestructurar la llista de persones que concorreran en les pròximes eleccions municipals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de la publicació de la voluntat de l'actual regidor i membre de la formació, Guillem Escolà, de “deixar el partit i no presentar-me a les properes eleccions municipals”, des de Sitges Grup Independent volem agrair la seva tasca i dedicació, que ha estat excepcional. També, valorar públicament la seva valentia en el moment d’enfrontar-se a alguns projectes, així com la seva capacitat per prendre decisions difícils i arriscades en molts casos.

També volem aclarir que té el nostre suport, encara que no hagi compartit amb el comitè de Sitges Grup Independent la necessitat de reestructurar la llista de persones que concorreran en les pròximes eleccions municipals.

Li desitgem molta sort en el futur, tant en l'àmbit personal com en el professional. Lamentem la seva renúncia a continuar en el partit un cop finalitzi el mandat actual. Sempre tindrà les portes obertes per tornar i formar part del nostre projecte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.