Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Sumem per Guanyar Canyelles


En Comú Podem Canyelles

01-02-2023 Última revisió: 02-02-2023 8:49

La coalició En Comú Podem a Canyelles organitza un acte conversa acompanyades de les cap de llista de la comarca i les cares visibles a nivell local, Roberto Guglielmina, Lourdes Sindreu i Juan Antonio García

Sumem per Guanyar Canyelles. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La coalició En Comú Podem a Canyelles organitza diumenge, 5 de febrer, a les 11.30h al Casal de Canyelles, un acte conversa acompanyades de les cap de llista de la comarca i les cares visibles a nivell local, Roberto Guglielmina, Lourdes Sindreu i Juan Antonio García.

És ben conegut que en moltes ocasions la dimensió demogràfica i territorial del municipi es vincula directament als dèficits en l’estructura d’oportunitats pel que fa a: menor productivitat, un mercat laboral més limitat, menys oportunitats formatives, dificultats en la mobilitat, dèficits en infraestructures i en serveis imprescindibles per la ciutadania, com són dependència, serveis socials, infància, salut, etc.  Cap d’aquests reptes es pot abordar sense el treball i la voluntat compartida per a garantir una nova governança comarcal que sigui justa, equitativa i solidària vers els municipis amb més dificultats.  

Per aquest motiu i amb  l’objectiu de valorar quines són les propostes polítiques i d’actuació  a fer a nivell comarcal i local a Canyelles, que garanteixin “guanyar vida per a la seva gent”,  aquest diumenge Canyelles En Comú Podem organitza  amb els caps de llista de la comarca i amb membres de l’organització local, un acte- conversa al Casal de Canyelles a les 11.30h.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.