Vegueria del Penedès

ROBATORI DE CABLE

La Bisbal del Penedès aprova un contracte per reparar l'enllumenat de Miralba


Redacció La Bisbal del Penedès

02-02-2023 10:12

En els darrers mesos han robat el cablejat de diversos fanals i l’enllumenat ha patit diversos desperfectes

La Bisbal del Penedès aprova un contracte per reparar l'enllumenat de Miralba. Ajt La Bisbal del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta de Govern del 30 de gener ha aprovat un contracte menor de serveis amb l’empresa bisbalenca Instal·lacions Cañellas per 9.534,20€ (IVA inclòs), per arreglar el cablejat de diversos fanals d’enllumenat públic de la Miralba, que ha estat sostret durant els darrers mesos.

La instal·lació d’enllumenat públic de la Miralba compta amb un sistema antirobatori que no hauria de permetre treure els cables soterrats. No obstant això, els lladres que han sostret cablejat durant els darrers mesos, han estirat el cablejat amb vehicles de tracció mecànica, arribant a trencar els cables soterrats. A banda del cablejat, també han robat les tapes que tenen els fanals per accedir al cablejat i part de l’equip electrònic que hi havia (en alguns casos no l’han arribat a sostreure, però sí l’han trencat o espatllat).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.