Vegueria del Penedès

URBANISME AMABLE

Santa Oliva instal.la un nou parc de salut al carrer del Pi


Redacció Santa Oliva

21-02-2023 13:43

El nou parc incorpora un nou aparell de salut per a persones amb diversitat funcional

Santa Oliva instal.la un nou parc de salut al carrer del Pi. Ajuntament de Santa Oliva

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Santa Oliva ha instal.lat un nou parc de salut al carrer Pi que incorpora 5 elements, un dels quals dirigit a persones amb diversitat funcional, amb l’objectiu de promoure la pràctica de l'exercici físic, la vida saludable i la sociabilització entre la gent gran en l’espai públic.

Aquest nou parc de salut, el quart del municipi, incorpora el primer aparell de salut del municipi dirigit per a persones amb diversitat funcional.

Es tracta d’un servei d’accés totalment gratuït i lliure que ofereix la possibilitat de fer esport a l'aire lliure a tothom i en qualsevol moment del dia i podent dissenyar el circuit o les rutines lliurement. Des de l’Ajuntament s’informa que aquest actuació contribueix a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per l’ONU l’any 2015 amb el suport de 193 països. Concretament s'emmarca al punt número 3: Garantir una vida sana i promoure el benestar de tots en totes les edats.

Aquesta actuació ha tingut un cost total de 5.689,42€ que inclou el cost dels aparells, la seva instal.lació i l’iva.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.