Vegueria del Penedès

RODALIES

Es reforcen els busos Vilafranca-Barcelona en la franja d’hora punta


ERC Vilafranca Vilafranca del Penedès

06-03-2023 13:11

A partir de dilluns entre dos quarts de 7 i les 9 del matí es reforçaran els busos a l’estació de Vilafranca en direcció Barcelona. Hi haurà un bus addicional per aquelles expedicions on hi hagi més gent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest acord l’ha fet públic la Conselleria de Territori diumenge per donar resposta a les demandes de la ciutadania de Vilafranca que ha vist com aquestes últimes setmanes s’han incrementat molt els usuaris de bus arran del caos de la Renfe que segueix oferint un servei lamentable, fet que generava llargues cues i que quedés gent fora.

En aquest sentit Pere Sàbat ha valorat positivament la resposta del govern de la Generalitat, per almenys oferir ni que sigui de forma temporal un reforç de bus per garantir que tothom pugui anar a Barcelona a estudiar o treballar.

Sàbat però afegeix que cal que des de l’Ajuntament es pressioni a Renfe per exigir que no eliminin trams de tren. Actualment i per les obres que hi està havent a la xarxa ferroviària de la R4 només hi ha un tren per hora a Vilafranca. Aquest tren molts dies és d’un sol tram, tres vagons, quan normalment són de dos, és a dir de sis vagons. La situació és que en tres vagons s’hi concentra la gent que abans ocupaven 12 vagons.

Sàbat espera que amb la decisió de la Conselleria de Territori es pugui mitigar les incidències i donar un servei millor a la ciutadania de Vilafranca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.