Vegueria del Penedès

ROBATORI I INCIVISME

Tres detinguts a La Geltrú per robar i agredir una persona divendres a la nit


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-03-2023 8:54

La policia ha detingut aquest cap de setmana un altre individu acusat de cremar intencionadament diversos contenidors al mateix barri

Tres detinguts a La Geltrú per robar i agredir una persona divendres a la nit. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova i els mossos han detingut aquest divendres a la Geltrú tres persones acusades de robar amb violència i intimidar la víctima.Segons fonts municipals, els fets van tenir lloc divendres a la nit a la plaça Lledoners i la víctima, que es va defensar quan li volien prendre el penjoll, va patir una lesió sagnant a la mà.

No ha estat l'únic incident violent aquest cap de setmana al barri de la Geltrú, on la policia ha detingut també un individu acusar de cremar contenidors de forma intencionada. Segons fonts policials, gràcies  a la col·laboració ciutadana, es va poder enxampar l'autor de la crema de cinc contenidors als carrers Unió, Providències i la rambla del Castell, que va causar diversos danys a vehicles estacionats. L'autor tenia antecedents pels mateixos fets.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.