Vegueria del Penedès

RÀDIO MUNICIPAL

Ràdio Mediona torna a les ones després d‘un silenci de més de 10 anys


Redacció Mediona

23-03-2023 22:13

Els estudis de la ràdio es troben a les Cases Noves de Can Pardo i estan oberts a tothom que vulgui fer un programa o col·laborar de qualsevol manera

Ràdio Mediona torna a les ones després d‘un silenci de més de 10 anys. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de més de 10 anys sense emissora de ràdio municipal, el poble de Mediona torna a tenir la seva pròpia emissora de ràdio. Ràdio Mediona està feta per voluntaris i té l'objectiu de mantenir informada la comunitat local sobre l'actualitat i la vida sociocultural del poble.

Els estudis de la ràdio es troben a les Cases Noves de Can Pardo i estan oberts a tothom que vulgui fer un programa o col·laborar de qualsevol manera. Actualment, l'emissora es pot escoltar pel 107.7 de la FM i també ofereix continguts online a www.radiomediona.cat.

La nova emissora que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mediona,  representa un impuls important per a la comunitat local, que havia estat sense veu en els mitjans de comunicació durant massa temps. Amb Ràdio Mediona, els habitants del poble i de la comarca podran estar informats sobre els esdeveniments locals, les activitats culturals, les notícies de les associacions i molt més.

L' emissora és fruit de la dedicació i el treball dels voluntaris que donen vida a aquest projecte, i representa una gran oportunitat per a la comunitat local per expressar les seves veus i opinions. Amb la ràdio municipal, Mediona torna a estar connectada i representada en el panorama comunicatiu local. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.