Vegueria del Penedès

DUATLÓ

Calafell al Campionat d’Espanya de duatló cadet, juvenil i junior


Redacció Calafell

29-03-2023 9:20

L’escola club de triatló TriCalafell participarà aquest proper dissabte 1 d’abril al Campionat d’Espanya de Duatló per les categories cadet, juvenil i junior que es durà a terme a Alcobendas

Presentació de l’equip format per vuit triatletes de l’entitat calafellenca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb motiu de la participació al Campionat d’Espanya de Duatló que es celebrarà a Alcobendas, va tenir lloc aquest dilluns 27 de març a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Calafell la presentació de l’equip format per vuit triatletes de l’entitat calafellenca, sis noies i un noi en categoria cadets, i un noi en categoria juvenil.

L’esdeveniment esportiu reunirà a la madrilenya localitat d’Alcobendas a 1.271 triatletes de les categories, cadet, juvenil i júnior vinguts de tot Espanya amb els seus respectius clubs. L'esdeveniment té com a objectiu principal cuidar el planter d'esportistes que alimenta les categories superiors, cosa que permet al triatló i duatló espanyol ser un referent internacional.

Un intens programa de carreres eliminatòries marcarà aquest esdeveniment. El dissabte 1 d'abril es disputarà a l'entorn del Parc d'Andalusia les sèries preliminars, amb sortides fraccionades de mig centenar d'esportistes a cada sortida i d’on es classificaran les i els duatletes per a les finals amb medalles en joc. A les 10h començaran les sèries classificatòries en la distància SuperSprint per a la categoria cadet, amb cinc mànigues masculines, i altres tantes femenines a partir de les 10:45 h. La categoria juvenil a la distància SuperSprint entrarà als circuits a partir de les 11:30 h, amb sis sèries masculines, i quatre femenines, amb la primera sortida a les 12:30 h. Les i els esportistes júnior tindran dues sèries preliminars a la distància SuperSprint, a les 13:15 h. primera sortida masculina, i 13.25 h. la femenina.

Després d'una breu recés al migdia, a partir de les 16 h. amb la sortida de la final cadet masculina, i les 16.05 h. per a la final cadet femenina, començarà l'últim duel entre classificades i classificats a les sèries matinals per assolir les desitjades medalles del campionat. Les finals juvenils començaran a les 16.45 h. la masculina i 16.50 h. la femenina; i les de la categoria júnior arrencaran a les 17:30 h. la masculina, i les 17.35 h. la femenina. A les 19.30 h. tindrà lloc la cerimònia de lliurament de medalles amb què es tancarà la primera jornada.

Amb la participació a Alcobendas, enguany, l’escola TriCalafell  fa el salt a les en proves nacionals per a les categories joves, mantenint així l’objectiu de crear una pedrera de joves triatletes que puguin anar creixent i formant-se en tots els àmbits que l’esport del triatló ofereix, des de la base passant per les categories infantils i i fent el salt de les categories joves a la d'adults.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.