Vegueria del Penedès

APROVACIÓ A L'ABRIL

Vilanova Park presenta un nou projecte de construcció del futur càmping de luxe a Cubelles


Redacció Cubelles

03-04-2023 19:52

El pla ha estat ajustat a les noves directius marcades per la Generalitat de Catalunya recollides en el Pla Urbanístic de càmpings

Vilanova Park presenta un nou projecte de construcció del futur càmping de luxe a Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’empresa Vilanova Park ha presentat el nou document definitiu a l’Ajuntament de Cubelles del Pla Especial Urbanístic per la Implementació d’un càmping de luxe a la finca de Mas Guineu. El projecte ja havia obtingut l'aprovació inicial i, actualment, està pendent de l’aprovació provisional, que podria passar-se en un ple extraordinari que es podria cecelbrar aquest mes d’abril. El pla ha estat ajustat a les noves directius marcades per la Generalitat de Catalunya recollides en el Pla Urbanístic de càmpings i que afecta al projecte inicial sobretot en la delimitació de les separacions dels límits del càmping, la qual cosa ha comportat una reducció de la xifra de bungalows i parcel·les.

La presentació va tenir lloc la setmana passada amb la presència de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; el primer tinent d’alcaldia, Josep M. Hugué; el regidor de Participació Ciutadana i Contractació, Jacob capardón; i l’arquitecte municipal, Antoni Guillamón, i l’ha va dur a terme el conseller delegat de Vilanova Park, Albert Casas; a qui acompanyaven el director general, Xavier Martínez, i l’arquitecte responsable de la redacció del pla, Enric Serra.

 

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.