Vegueria del Penedès

ENSENYAMENT

L'educació és un dret


AFA Institut Cabanyes Vilanova i la Geltrú

12-04-2023 19:09

Els nostres fills i filles han estat mesos sense disposar de professor/a

IES Manuel de Cabanyes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de l’AFA de l’Institut Cabanyes volem denunciar públicament una situació que afecta tots els instituts públics del país i que s'arrossega des de fa anys, una situació que creix des dels últims mesos i que actualment és insostenible.

Les baixes d’algunes matèries, especialment català, informàtica i matemàtiques, no es cobreixen dins uns terminis raonables de temps. Els nostres fills i filles han estat mesos sense disposar de professor/a. Els docents han hagut de fer mans i mànigues per intentar omplir buits de la millor manera possible, treballant durant les hores destinades a la preparació de classes o de coordinació.

Som conscients que la borsa està buida i que és difícil trobar substituts/es, però també creiem que hi ha marge de millora en l'agilització dels tràmits per incorporar al més aviat possible els possibles nous candidats.

L’educació és un dret i per això demanem a les autoritats competents que facin tot el possible per resoldre al més aviat possible la situació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.