Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Sant Cugat Progrés Municipal presenta "equip, projecte i compromís per tornar a governar"


Redacció Sant Cugat Sesgarrigues

17-04-2023 10:33

Raül Casado és el candidat de Progrés Municipal a l’alcaldia per a Sant Cugat Sesgarrigues

Sant Cugat Progrés Municipal presenta "equip, projecte i compromís per tornar a governar". EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 16 d’abril, la Sala del Cafè de Sant Cugat Sesgarrigues acollia l’acte de presentació de la candidatura de Progrés Municipal per a les properes eleccions municipals. Raül Casado, cap de llista i candidat a l’alcaldia, va presentar les 11 persones que l’acompanyen a la llista, un grup de veïns i veïnes “clarament compromeses amb Sant Cugat, que formen part del teixit associatiu, amb implicació i dedicació per millorar el municipi. Un equip que conjuga experiència, renovació, empenta i, per sobre de tot, voluntat i humanitat.” Completen els cinc primers llocs de la llista el Jordi Piñol, la Neus de la Cruz, el Marc Conesa i la Lola Pinyol.

A la vegada, Casado va detallar el decàleg de propostes, alienat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, que resumeixen el projecte que presenta Progrés Municipal, fruit d’un treball de debat i de reflexió conjunta amb veïnat i entitats i que es veurà reflectit al programa electoral. A destacar, entre d’altres, la millora de l’espai i els equipaments públics, encarar els reptes ambientals i la transició energètica municipal o incentivar els serveis a les persones en àmbits com la cultura, l’esport o el jovent.

Per últim, l’acte finalitzava tot “reafirmant la voluntat i el compromís de no deixar ningú enrere i seguir fent de Sant Cugat un poble amb personalitat, valent, cohesionat i generós, amb oportunitats per a totes i tots. Cal recuperar l’esperit i el sentiment de ‘fem poble’”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.