Vegueria del Penedès

COMERÇ LOCAL

Oberta la inscripció de comerços de Sant Pere de Ribes per a la nova edició dels Superbons


Redacció Sant Pere de Ribes

18-04-2023 10:46

L’objectiu de la iniciativa és impulsar les compres en el comerç, els serveis i l’hostaleria del municipi en l’actual context inflacionista del mercat de productes, béns i serveis

Oberta la inscripció de comerços de Sant Pere de Ribes per a la nova edició dels Superbons . Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i la col·laboració de les associacions FEM Ribes, UCER i el Mercat Municipal La Sínia, tornarà a repetir properament la campanya d’èxit de promoció i dinamització del comerç local dels SuPeRbons, basada en l’emissió de bons de descompte de 10 euros bescanviables per una compra mínim del doble del seu valor en els establiments adherits.

Per aquest motiu, els establiments comercials interessats en participar-hi, formin part o no d’una associació de comerciants, es poden registrar fins al 30 d’abril al web https://superbons.santperederibes.cat, on hauran d’omplir un senzill formulari amb el CIF del negoci, les dades de contacte del comerç o servei, una breu descripció, alguna fotografia de l’establiment i presentar la documentació requerida.

L’objectiu de la iniciativa és impulsar les compres en el comerç, els serveis i l’hostaleria del municipi en l’actual context inflacionista del mercat de productes, béns i serveis. L’edició anterior dels SuPeRbons 2022 es va tancar amb la participació de 63 establiments, molt bons resultats i un volum de negoci de més del doble del bons emesos.

Per a més informació, s’ha habilitat el telèfon de contacte 679316998 (de dilluns a divendres de 9h a 14h) i l’adreça de correu electrònic superbons.santperederibes@cambrabcn.cat de la Cambra de Comerç.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.