Vegueria del Penedès

CIBERATAC

Denuncien un atac informàtic a l’Ajuntament de Cubelles


ACN Cubelles

21-04-2023 16:22

Els ‘hackers’ bloquegen tot el sistema operatiu intern mentre es mantenen intactes les webs públiques

Denuncien un atac informàtic a l’Ajuntament de Cubelles. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cubelles ha denunciat als Mossos d’Esquadra haver estat víctima d’un atac informàtic. A primera hora d’aquest divendres, els treballadors municipals han manifestat dificultats per accedir al sistema operatiu intern i s’ha constatat l’atac. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per delicte informàtic. Fonts municipals apunten que els ‘hackers’ han bloquejat les eines informàtiques de treball intern de l’Ajuntament i garanteixen que l’atac no afecta ni el web municipal ni la seu electrònica. Sí que s’ha interromput, però, l’atenció presencial a la ciutadania. Les mateixes fonts eviten concretar si l’atac ha afectat dades sensibles, ja que el cas és en plena investigació interna i policial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.