Vegueria del Penedès

COMUNICACIÓ

Fanzine Detroit #28


Conrad Rovira Vilanova i la Geltrú

24-04-2023 15:59

Us avancem el contingt del #28 del Detroit que, com sempre, parla de tot i no diu de res

Detroit #28. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Comença aquest Detroit amb un parell d'articles que comenten la feblesa de les energies renovables i una aproximació natural al que és un col·lapse. Inclou també la poesia de l'Ignasi Riera i també hi podreu llegir el relat de les contradiccions d'aquest món - sempre amb rerefons musical-que ens explica en Miquel Bernadó.

Hi trobareu la crònica metàl·lica, escrita per JB Kovacs, d'un món que mig és futur i mig és paral·lel, una entrevista curta a Robert Oppenheimer -el físic que va dirigir la construcció de la bomba atòmica l'any 1945 i que va encaminar el món cap a la guerra freda- i la postal apòcrifa d'en Josep Masalles amb vistes no ortodoxes sobre Vilanova. Finalment, el bobi ens explica que li va passar l'endemà de la comparsa.

 

 

Números anteriors

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.