Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Arnau Bolet Martínez serà el candidat a l’alcaldia de Sumem Castellví de la Marca


Redacció Castellví de la Marca

25-04-2023 21:03

Bolet ha estat lligat a diverses entitats municipals, entre elles els Diables i el club ciclista, i ara fa un pas més i es prepara per enfrontar nous reptes i propostes pel municipi

Arnau Bolet Martínez serà el candidat a l’alcaldia de Sumem Castellví de la Marca. Sumem Castellví

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La nova força política concorrerà les properes eleccions municipals a Castellví de la Marca i Arnau Bolet, de 27 anys i mecànic aeronàutic, encapçalarà la llista de Sumem Castellví de la Marca.

Bolet ha estat lligat a diverses entitats municipals, entre elles els Diables i el club ciclista, i ara fa un pas més i es prepara per enfrontar nous reptes i propostes pel municipi. Treballar per preservar l’entorn, cuidar el teixit associatiu i construir un futur agradable, còmode i sostenible per Castellví de la Marca són algunes de les propostes en les que estant treballant ell i el seu equip. L’Arnau vol canviar dinàmiques municipals i després d’escoltar diferents veus del municipi va decidir encapçalar la llista i teixir un equip per aconseguir-ho.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.