Vegueria del Penedès

PATINATGE

El Club patinatge artístic Vilanova present al campionat de Catalunya


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-05-2023 10:47

Les 4 patinadores del Club Patinatge Artístic Vilanova amb els seus entrenadors. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els dies 22 i 23 d'abril al pavelló municipal de Santa Eugènia de Berga (Vic), és va celebrar el campionat territorial de Barcelona de patinatge artístic, a la modalitat de Solo Dance.
 
El club patinatge artístic Vilanova va presentar 4 patinadores de diferents categories. Infantil, Ada Martínez, cadet, Inés Perrone, juvenil, Joana Muñoz i júnior, Emma Cidoncha.
 
Les patinadores del CPA Vilanova han sigut seleccionades per participar al campionat de Catalunya, que és celebrarà els dies 13 i 14 de Maig al pavelló del Vendrell on estaran presents Inés Perrone i Ada Martínez.

Les categories de juvenil a sénior amb Emma Cidoncha i Joana Muñoz participaran el proper 27 i 28 de maig al pavelló de Figueres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.