Vegueria del Penedès

MITJA MARATÓ

L’atleta de Vilanova Mercè Guerra, subcampiona d'Espanya de mitja marató per equips


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-05-2023 19:34

L’atleta de Vilanova Mercè Guerra, subcampiona d'Espanya de mitja marató per equips. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El resultat de la vilanovina, que ha arribat entre les vint-i-cinc primeres a meta marcant un registre de 1h23’22” el dia del seu debut en la distància, sumat al de les seves companyes d’equip Txell Soler -quarta amb 1h12’42”- i Mireia Guarner -7ena amb 1h14’56”- li ha servit al seu equip Club Atlètic Manresa per a fer-se amb la plata al campionat.

Guerra, que està competint amb el Club Atlètic Manresa a la Divisió d’Honor de la lliga Iberdrola d’atletisme a les proves de 800m i 3.000m obstacles, ha fet una incursió a la ruta aquesta primavera per a sumar un bon registre tot perseguint l’objectiu de pujar al podi a la classificació per equips i ho ha aconseguit. Per a completar els vint-i-un quilòmetres de la prova, les participants han hagut de realitzar un total de tres voltes al circuit, i Guerra ha lluitat amb ofici i ha esprintat al final per a esgarrapar segons al cronòmetre i sumar el millor resultat possible.

Estic molt contenta d’haver contribuït al resultat de l’equip. El debut en la distància ha estat difícil, però la recompensa aconseguida és bona i tornem a casa contentes amb la plata per equips”, ha declarat Mercè a l’acabar.

Mercè Guerra té la pròxima competició el 10 de juny a la final de la lliga de Divisió d’Honor que se celebrarà a Madrid, on prendrà la sortida a la prova reina del mig fons, els 1.500m.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.