Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Més de 150 persones comparteixen l’acte central de Transformem Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-05-2023 21:05

La plaça Xoriguer del barri de Sant Joan va reunir membres de diverses associacions de veïns que donen suport a la candidatura municipalista

Més de 150 persones comparteixen l’acte central de Transformem Vilanova i la Geltrú. Transformem

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Transformem Vilanova i la Geltrú va donar aquest cap de setmana una empenta a la seva candidatura per "arribar amb força a l’Ajuntament i transformar el municipi en una ciutat activa, amable i cohesionada". Més d’un centenar de persones, incloses diverses representants d’associacions de veïns, es van reunir a la plaça Xoriguer del barri de Sant Joan a l’acte central de campanya de la nova plataforma municipalista.

“Presentem un programa des dels barris per canviar Vilanova i la Geltrú desde la participació ciutadana, la regeneració democràtica i el municipalisme”, va comentar Marc Segarra Sabio, número 1 de la llista de Transformem-VNG. “Aquest 28 de maig tenim l’oportunitat de que per fi, les demandes i necessitats de les persones, de les veïnes, dels comerciants, dels estudiants i dels treballadors s’escolti a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú”.

Després d’un primer acte al Parc del Molí de Vent on el reconegut actor vilanoví Toni Albà va donar el seu suport a Transformem Vilanova i la Geltrú, la nova plataforma ciutadana encara l’última setmana de la seva primera campanya electoral concretant els seus esforços en donar a conèixer aquesta alternativa als partits tradicionals; divendres a les 19:30, la plaça de les Neus serà l’escenari de l’últim acte abans de les eleccions.

Propostes nascudes des del diàleg

Després d’una legislatura on la falta de comunicació, consens i transparència han fet mossa en l’ànims del veïns i les associacions, amb actuacions polèmiques pel que fa a la neteja, mobilitat i habitatge a Vilanova i la Geltrú, Transformem-VNG sorgeix amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament als ciutadans i donar resposta a les seves necessitats.

D’aquesta manera, el programa s’ha elaborat gràcies a les propostes que les associacions de veïns, comerciants i entitats han compartit amb el nou partit, amb la il·lusió de que per fi un canvi profund arribi a la gestió municipal. Les més de 200 mesures s’estructuren en 3 grans eixos: ciutat activa, ciutat amable i ciutat cohesionada, i es poden consultar al web de Transformem Vilanova i la Geltrú, així com a les seves xarxes socials.

Transformem Vilanova i la Geltrú

Nascuda al desembre per canviar el funcionament de l’Ajuntament des del municipalisme, la regeneració democràtica, la participació ciutadana i la Nova Gestió Pública, Transformem Vilanova i la Geltrú és una candidatura local formada per veïns i veïnes, botiguers, professionals, estudiants, paradistes, funcionaris, educadores socials, caixers i jubilats, en definitiva, per gent de Vilanova i la Geltrú amb la voluntat de millorar el funcionament de la seva vila des del carrer.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.