Vegueria del Penedès

HANDBOL

El sènior masculí A ha fet història i ja és de primera catalana


CH Ribes Sant Pere de Ribes

07-06-2023 16:36

El sènior masculí A del CH Ribes ja és de 1a catalana. Josep Maria Perelló

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Handbol 2a Catalana / Jornada 30

Handbol Ribes A 35 - 21 Handbol Berga

Durant tota la setmana els nervis havien estat a flor de pell ja que una victòria contra el Berga juntament amb una derrota de l'Aula en la pista del Sant Vicenç B era l'última esperança per a pujar a Primera Catalana.

Els ribetans, minuts abans del partit, se sentien inquiets, sabent que aquest ascens no només depenia d’ells. L’AE Aula jugava a la mateixa hora i el dubte sobre el resultat d'aquest partit va fer que el patiment s'allargués fins al final de la jornada.

12:00h: Inici del enfrontament amb l’Handbol Berga, un partit en el qual els nostres jugadors es van sentir còmodes per aconseguir la victòria. Pèls de punta a la grada i una eufòria màxima per part de tot el conjunt ribetà. El començament de la primera part va ser bastant lent. L’Handbol Ribes es va posar per davant en el marcador però la diferència de gols va anar augmentant molt poc a poc. De mica en mica es van despertar les ànsies guanyadores dels del Garraf i el electrònic va començar a pujar deixant una diferència cada vegada mès àmplia.

L’Handbol Berga va intentar donar-li la volta al marcador, però no ho va aconseguir en cap moment del partit, tot i tenir una bona defensa central que a vegades impedia i tallava jugades dels de casa.

Aquests 30 primers minuts van finalitzar amb un 15-11.

Entretant en la graderia es suava de valent. L’AE Aula s’anava al descans perdent de dos gols. Cares d’entre il·lusió i desesperació, plors i suors fredes. Faltava molt per al final, però hi havia esperança, ganes de guanyar i de viure aquesta sensació tan bonica de pujar de categoria.

12:30h: Els jugadors van tornar a la pista. Sabien que l’ AE Aula anava perdent encara que alguns preferien no saber-ho. La segona part va ser menys equilibrada que la primera. Els locals van superar amb autoritat les barreres defensives del Berga i van guanyar el partit amb un contundent 35-21.

Mentrestant la graderia no parava de patir. S'observaven cares de pomes agres perquè l’AE Aula estava remuntant el seu partit. No ho va aconseguir i mancant 5 minuts tornava a guanyar l’Handbol Sant Vicenç. Els jugadors ribetans des de la banqueta intentaven creuar les mirades amb el públic per extreure algun tipus d’informació que els pogués tranquil·litzar. Estaven al cas en gairebé tot moment del que estava succeint a Sant Vicenç.

Últim minut de joc i els vermells guanyaven de 14 a l’Handbol Berga, però ja poc importaven aquests últims segons. La gent de la graderia s’apropava a la banqueta per “si us plau” celebrar aquesta gran victòria. Semblava que l’ascens estava arribant en comptagotes, fent patir fins a l’últim moment.

Per fi va arribar el final amb la derrota de l’AE Aula per dos gols. Van esclatar els jugadors, el staff, la graderia, i va esclatar tot el pavelló. Un sentiment que no es pot explicar amb paraules, una força, una unió i una eufòria inoblidable.

Jugadors (gols): Eric Lubiano, Jordi Bermejo, Javi Mora, Pau Batlle (2), Ivan Moya (3), Iker Martínez (2), Toni López (4), Ian Ramírez (2), Óscar Fernández (1), Pol Fernández (9), Pere Noguero (4), Martí Monasterio (1), Víctor Rubio (2), Roger Reverter (4), Ivan Roldán (1), Uri Báñez (3).

Fany Gómez / Handbol Ribes

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.