Vegueria del Penedès

PRESENTACIÓ DEL FESTIVAL

Jazz entre vinyes al Festival de Música de Subirats


Redacció Subirats

14-06-2023 11:22

El concert de presentació de l’edició 2023 del festival serà aquest divendres 16 de juny, al celler d’Albet i Noya, amb Mireia Feliu & The Lindy Hoppers Band

Jazz entre vinyes al Festival de Música de Subirats. Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En l’edició del vintè aniversari, el Festival Música a les vinyes de Subirats presenta tres propostes per gaudir a l’aire lliure del millor jazz i la degustació de caves i vins del Penedès. Els recitals són els dies 16 de juny i 22 i 29 de juliol, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El concert de presentació de l’edició 2023 del festival serà aquest divendres 16 de juny, al celler d’Albet i Noya, amb Mireia Feliu & The Lindy Hoppers Band que proposen un viatge per la història del jazz amb molt de swing.

Ja entrat el mes de juliol, l’entorn medieval de Torre-ramona serà l’escenari de les dues actuacions centrals del festival. D’una banda, dissabte 22 de juliol, tindrà lloc el concert de tribut a Stéphane Grappelli, considerat un dels grans violinistes de jazz de la història, a càrrec d’Èlia Bastida, violí, Joan Chamorro, contrabaix, i Josep Traver, guitarra.

La segona cita és el següent dissabte, 29 de juliol, amb el concert exclusiu per celebrar el 20è aniversari del festival, en aquesta ocasió a càrrec d’Ignasi Terraza al piano, acompanyat pel saxofonista Scott Hamilton, el bateria d’Esteve Pi, i la veu convidada de Mar Vilaseca.

Els recitals s’acompanyen de maridatges de caves i vins dels cellers de la zona i les entrades es poden adquirir per separat o en format d’abonament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.