Vegueria del Penedès

DROGUES

Dos detinguts per cultivar més de 3.000 plantes de marihuana en una nau d'Òdena


ACN Òdena

22-06-2023 20:12

Són dos homes a qui se'ls atribueix un delicte contra la salut pública i el de defraudació de fluid elèctric

Dos detinguts per cultivar més de 3.000 plantes de marihuana en una nau d'Òdena. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos han detingut a Òdena dos homes, de 42 i 46 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. A finals de maig, la policia va tenir coneixement d'una important pèrdua d'energia d'un transformador d'aquesta localitat. Dos tècnics van fer comprovacions a la zona i van observar que la nau que es trobava davant del transformador tenia una lectura de la càrrega excessiva que podia ser compatible amb una plantació 'indoor' de marihuana. Pel tipus d’activitat que es duia terme a la nau tampoc estava justificat. Aquest dijous es va fer una entrada i perquisició a la nau on es van localitzar 3.017 plantes de marihuana en diferents estats de creixement distribuïdes en vuit estances.

Segons informa Mossos, a l'interior de la nau hi havia una complexa instal·lació amb ventiladors, aparells d'aire condicionat, focus i altres estris per afavorir el seu cultiu.

Dins la nau, els mossos van localitzar dos homes que van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. En les pròximes hores, passaran a disposició judicial davant del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.