Vegueria del Penedès

UDEF

Dos dels onze detinguts dimecres a Sitges passaran a disposició judicial divendres


ACN Sitges

22-06-2023 21:37

Per a la resta de detinguts no hi ha data de citació davant del jutjat 8 de Vilanova i la Geltrú

Dos dels onze detinguts dimecres a Sitges passaran a disposició judicial divendres. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dos dels onze detinguts dimecres en l'operació policial a Sitges per presumpta prevaricació i malversació passaran a disposició judicial aquest divendres, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Finalment, doncs, aquestes dues persones van passar ahir la nit a comissaria i també la passaran avui, per bé que en un principi, al final de la jornada d'ahir havia transcendit que els onze detinguts havien quedat en llibertat. Pel que fa als altres nou detinguts, de moment no hi ha data de citació davant del jutjat 8 de Vilanova i la Geltrú, afirma també el TSJC. En aquest moment no s'ha presentat al jutjat cap atestat policial derivat de les diligències practicades ahir.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.