Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

Territori inicia els tràmits per a la instal·lació de semàfors a la C-31 al seu pas per Cunit


Redacció Cunit

01-07-2023 9:23

Els aparells es col·locaran en tres passos de vianants del municipi i el pressupost de les obres és d’uns 450.000 euros

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El departament de Territori inicia la licitació del projecte per a les obres d’instal·lació de semàfors en tres punts de la carretera C-31 al seu pas per Cunit. Es tracta d’una petició del propi ajuntament del municipi per pacificar la via i millorar la seguretat viària.

Els aparells, concretament, s’instal·laran als passos de vianants que hi ha als punts quilomètrics 144,4, 144,5 i 145,5. L’actuació també inclou la senyalització vertical lluminosa amb leds dels respectius passos de vianants.

La licitació té un import de gairebé 35.000 euros. L’adjudicació es farà en les pròximes setmanes i la redacció del projecte s’haurà de fer en un termini de sis mesos. Es preveu que les obres s’executin l’any 2024, amb un pressupost previst de 450.000 euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.