Vegueria del Penedès

FESTIVAL D'ESTIU

Unes 30.000 persones gaudeixen de la 9a edició del Vida


ACN Vilanova i la Geltrú

02-07-2023 23:38

El festival de Vilanova i la Geltrú suma un centenar d'actuacions en tres dies amb noms com Suede o la Casa Azul

Unes 30.000 persones gaudeixen de la 9a edició del Vida. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Unes 30.000 persones han gaudit de la 9a edició del Vida festival, a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. El certamen del Garraf ha aplegat un centenar d'actuacions en tres dies amb noms destacats com Suede, la Casa Azul, Tim Bernardes, l'Impératrice, The Libertines, Aurora, Julieta Venegas o Jorge Drexler. Només el tram final de la primera jornada del Vida es va veure afectat per la pluja, amb Lori Meyers oferint només mig concert i la cancel·lació de les actuacions dels DJ's Maadraassoo i Lady Avocado & Golfo de Guinea. El festival prepara una 10a edició especial amb el lema '10th Revolution', que se celebrarà del 4 al 6 de juliol del 2024. Els abonaments ja es posen a la venda aquest dimarts 4 de juliol a la web del Vida.

El director del Vida, Dani Poveda, va ressaltar en declaracions a l'ACN que un cop més l'objectiu ha estat "oferir una experiència" amb un cartell "dissenyat amb molta cura". Poveda va assegurar que busquen l’equilibri entre grans artistes internacionals i el talent emergent, de manera que prevalguin els "valors i el sentiment" per davant de la "qualitat comercial".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.