Vegueria del Penedès

POLICIA LOCAL

La Policia de Vilafranca completa les unitats de cotxe-patrulla amb un nou vehicle híbrid


Redacció Vilafranca del Penedès

03-07-2023 10:19

Zaballa: “amb aquest nou vehicle modernitzem el parc mòbil de la nostra policia local i el dotem de millors recursos materials i així poder oferir a la ciutadania un servei de gran qualitat”

La Policia de Vilafranca completa les unitats de cotxe-patrulla amb un nou vehicle híbrid. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilafranca del Penedès renova la flota de cotxes-patrulla amb un nou vehicle híbrid per a les tasques de patrullatge del cos policial. D’aquesta manera s’actualitza la flota de quatre cotxes, tots de tipus híbrid que poden funcionar amb motor elèctric i de combustió. La flota policial es completa amb 4 motocicletes elèctriques. El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramon Zaballa, valora que “amb aquest nou vehicle modernitzem el parc mòbil de la nostra policia local i el dotem de millors recursos materials i així poder oferir a la ciutadania un servei de gran qualitat”.

El nou vehicle, de la marca Ford Kuga, ha estat retolat seguint el patró de Battenberg, que combina un color clar i un de fosc, alternant quadrats reflectants i absorbents de la llum per crear un impacte visual que permeti la ràpida identificació del vehicle. Aquesta retolació ofereix alta visibilitat i es fa servir en vehicles d'emergència en diferents països europeus. En el cas de la Policia Local alterna el blau amb el groc fluor.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.