Vegueria del Penedès

TRANSPORTS CIUTAT COMTAL

Retards al bus urbà de Vilanova, amb dos dels cinc vehicles avariats


Redacció Vilanova i la Geltrú

11-07-2023 9:33

L'Ajuntament denuncia que aquesta situació està provocant esperes de 40 minuts o més en lloc dels 30 minuts habituals en alguns moments

Retards al bus urbà de Vilanova, amb dos dels cinc vehicles avariats. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El bus urbà de Vilanova i la Geltrú està experimentant en els darrers mesos diversos problemes amb el compliment dels horaris. Segons ha informat l'Ajuntament, Transports Ciutat Comtal ha experimentat problemes amb els horaris de pas a causa de les avaries dels vehicles encarregats del servei: "Des de fa dies han coincidit diverses avaries importants, cosa que està provocant esperes de 40 minuts o més en lloc dels 30 minuts habituals en alguns moments".

Actualment, només tres dels cinc autobusos que prestaven servei es troben en funcionament. I segons fonts municipals, la reparació dels vehicles avariats no s'ha pogut dur a terme en els terminis anunciats: "Estem treballant per resoldre aquesta situació i restablir els horaris regulars com més aviat millor. Transports Ciutat Comtal s'ha compromès a incorporar, en els pròxims dies, tres autobusos de substitució per alleujar aquesta situació. L'acumulació d'avaries es deu al fet que la flota actual està molt esgotada".

En aquest sentit, l'Ajuntament i Transports Ciutat Comtal treballen conjuntament per buscar solucions que permetin resoldre aquest problema tan aviat com es pugui. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.