Vegueria del Penedès

SANITAT PÚBLICA

Denúncia Hospital Sant Camil


Javier Quesada Vilanova i la Geltrú

19-07-2023 17:41

Exposo el meu cas perquè en un futur passi el mínim possible

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Hola soc Javi, des del mes de febrer tinc còlics renals amb 4 o 5 crisis per setmana, anant a urgències de l'hospital residència Sant Camil.

A primers de maig em visita el cirurgià (uròleg) i em diu que són diverses pedres i que s'han d'operar. Com més aviat millor.

Vaig continuar amb còlics diaris anant a urgències en diverses ocasions, en una d’elles, el 27/05/23 ingrés per forts dolors i litiasi (sang). En no poder operar-me per no tenir quiròfans em diuen de posar un catèter doble i que amb això portaria una vida normal fins al dia de l'operació.

La veritat és fals ja que pateixo de molts dolors i sagnat.

El dia 13 ingrés per a urgències amb l'orina de color negre i dolors fins a les cames i febre en dies anteriors, em passen a UCI i d’allà a planta.

Ahir em van fer fora (donen l'alta).

Per estar controlada la infecció i em diuen que segueixo a la llista d'espera i ja m'avisaran, i que no està permès el trasllat a un altre centre per intervenir-me.

A tot això els recordo que soc autònom, porto de baixa des del febrer i no tinc ingressos.

He posat dues reclamacions al centre. I seguiré estirat a casa fins que els doni per avisar-me, suposo que aquest any.

Exposo el meu cas perquè en un futur passi el mínim possible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.