Vegueria del Penedès

XARXES SOCIALS

La policia frusta un combat il·legal de boxa que s'havia convocat a la platja de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-07-2023 11:24

Un usuari de les xarxes socials va alertar la policia local de la convocatòria que havia fet un instagramer

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia local de Vilanova i la Geltrú i els Mossos d'Esquadra han frustat la celebració d'un combat il·legal de boxa que s'havia convocat a través de les xarxes socials i que s'havia de celebrar a la plajta de Vilanova i la Geltrú. Un usuari d'Instagram va alertar la policia de la cita i els agents van contactar amb l'instragramer que havia fet la convocatòria oberta. Es tracta d'un esportista amb molts seguidors a Instagram que pretenia celebrar un combat de boxa a la platja.

Els mossos i la polica local van contactar amb aquest instagramer i el van informar que la convocatòria no es podia celebrar, que l'havia de desconvocar, i dels passos que havia de fer per tal d'organitzar-la de forma legal. La policia no ha tramitat cap denúncia contra l'esportista, ja que tot ha quedat en un avís perquè no s'ha celebrat la vetllada de boxa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.