Vegueria del Penedès

OCUPACIÓ

CCOO parla de recuperació de l'estabilitat laboral però alerta que el 58% de l'atur és femení


ACN Barcelona

04-09-2023 16:16

UGT celebra que la xifra d'aturats a l'agost és la més baixa des del 2008 i aposta per millorar les condicions de feina

CCOO parla de recuperació de l'estabilitat laboral però alerta que el 58% de l'atur és femení. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CCOO de Catalunya ha valorat les xifres d'atur del mes d'agost i ha afirmat que es manté la tendència de recuperació de l'estabilitat laboral, tot i el lleuger descens de la contractació indefinida i temporal. El 41,5% de la contractació total (167.600) va ser indefinida en un mes "clarament marcat per la fi de la temporada d'estiu". CCOO ha alertat però que el 58% de l'atur és femení i que l'atur juvenil ha augmentat un 2,5% respecte a l'agost del 2022 i respecte al juliol passat. Per la seva banda, UGT de Catalunya ha celebrat que la xifra d'aturats aquest agost sigui la més baixa des del 2008 (338.872 persones) i ha apostat per millorar ara les condicions de feina: jornades irregulars, salaris baixos i atur de llarga durada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.