Vegueria del Penedès

OCUPACIÓ IL·LEGAL

Vilafranca precinta una casa ocupada al carrer dels Ferrers


Redacció Vilafranca del Penedès

05-09-2023 20:28

El govern municipal ha explicat que 'en les darreres setmanes s’està duent a terme una tasca de planificiació, detecció i acció contra l’ocupació delinquencial'

Vilafranca precinta una casa ocupada al carrer dels Ferrers. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dilluns a la tarda s’ha fet una actuació policial per precintar un habitatge ocupat, situat al carrer dels Ferrers de Vilafranca del Penedès. L’ocupació de l’habitatge era recurrent i conflictiva per les molèsties que provocava en el veïnat. En el tancament de la casa hi han intervingut la Policia Local de Vilafranca, el Servei de Convivència i Ciutadania i el mateix regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, que ha recordat que en les darreres setmanes s’està duent a terme una tasca de planificiació, detecció i acció contra l’ocupació delinquencial.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.