Vegueria del Penedès

ELECCIONS EUROPEES

Dolors Montserrat, escollida com a nova vicepresidenta del Partit Popular Europeu a l'Eurocambra


ACN Sant Sadurní d'Anoia

14-09-2023 11:33

La política penedesenca pren el relleu d'Esteban González Pons per dissenyar el programa polític del partit per a les eleccions de 2024

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'eurodiputada i portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu, la sadurninenca Dolors Montserrat, ha estat escollida com a nova vicepresidenta del Partit Popular Europeu (PPE) a l'Eurocambra. El seu nomenament s'ha fet oficial en una reunió de la formació a Estrasburg i ha comptat amb el suport unànime de les delegacions de tots els països que formen el grup parlamentari, segons ha informat el PPE en un comunicat. Montserrat pren d'aquesta manera el relleu d'Esteban González Pons amb la tasca principal de dissenyar el programa polític del partit de cara a les eleccions europees que se celebraran el juny de 2024.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.