Vegueria del Penedès

RODA DE PREMSA ACCIDENTADA

Dos cotxes xoquen enmig d'una roda de premsa del govern del Vendrell


Redacció El Vendrell

15-09-2023 21:08

El regidor de Seguretat estava informant que un policia local fora de servei havia evitat un robatori quan dos cotxes van col·lidir davant seu i va haver de sortir per cames

Dos cotxes xoquen enmig d'una roda de premsa del govern del Vendrell. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

‼️ Dos cotxes xoquen enmig d'una roda de premsa del govern del Vendrell

👉 El regidor de Seguretat estava informant que un policia local fora de servei havia evitat un robatori quan dos cotxes van col·lidir davant seu i va haver de sortir per cames:https://t.co/7ny1Uwr5uf pic.twitter.com/gTLjwARZ2o

— Eix Diari (@eixdiari) September 15, 2023

El regidor de Seguretat del Vendrell, Christian Soriano, s'ha "jugat la vida" aquesta setmana per oferir una roda de premsa a peu de carrer. Així mateix ho ha definit ell a les xarxes socials, on ha publicat un curiós vídeo que mostra com dos vehicles xoquen davant d'ell, enmig de la roda de premsa, i ha de sortir per cames. El dos vehicles es van trobar a la cruïlla on s'havia convocat a la premsa per explicar una actuació policial.

La convocatòria del govern vendrellenc volia explicar que dimecres, al voltant de les 21:45 h, al c/ Tarragonès, un agent de la Policia local del Vendrell fora de servei va escoltar uns crits d’auxili i, des de una finestra del seu domicili, va veure que un home jove estava agredint una senyora gran amb la intenció de robar-li la bossa de mà. L’agent va baixar al carrer immediatament i va interceptar i reduir l’agressor i, gràcies a la col·laboració ciutadana, aquest va ser retingut fins a l’arribada d’una patrulla que va procedir a la seva detenció. Posteriorment, el detingut va ser posat a disposició judicial. La víctima de l’intent de robatori va ser traslladada a l’Hospital del Vendrell on va ser atesa per ferides lleus.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.