Vegueria del Penedès

PROTESTA

Reivindicativa diada del 12 aniversari dels Castellers de les Roquetes


Castellers de les Roquetes Sant Pere de Ribes

18-09-2023 10:10

Invertir en la cultura castellera no només enfortirà la nostra identitat com a comunitat, sinó que també tindrà un impacte positiu en l'activitat turística i en la projecció de la nostra ciutat

Reivindicativa diada del 12 aniversari dels Castellers de les Roquetes. Castellers de les Roquete

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els castells són molt més que simples torres humanes. Són una expressió de la força col·lectiva, la confiança mútua i la solidaritat que defineixen la nostra comunitat. Cada castell construït és una obra maestra de coordinació, destresa i coratge, i representa la nostra identitat i orgull com a poble.

No obstant això, per mantenir aquesta tradició viva i assegurar un futur robust per als castells, és imprescindible que l'ajuntament faci una inversió adequada en la cultura castellera. Aquesta inversió pot prendre moltes formes, com ara la subvenció a les colles castelleres per als seus desplaçaments, la promoció de la cultura castellera a les escoles i centres culturals o la creació de nous espais per a assajos i actuacions.

A més, no hem d'oblidar la importància de la preservació i la recerca de les arrels històriques de la cultura castellera. Els estudis i les iniciatives per documentar i conservar aquest patrimoni són crucials per a la seva continuïtat i per a la comprensió de la seva evolució al llarg del temps.

Invertir en la cultura castellera no només enfortirà la nostra identitat com a comunitat, sinó que també tindrà un impacte positiu en l'activitat turística i en la projecció de la nostra ciutat a nivell nacional i internacional. Els castells són un espectacle únic i emocionant que pot captivar i inspirar a persones de tots els orígens i edats.

En resum, la cultura castellera és un tresor que hem de protegir i fomentar. Demanem al nostre ajuntament que reconegui la importància d'aquest patrimoni immaterial de la humanitat i que faci una inversió seriosa i compromesa per assegurar el seu futur. Només amb aquest suport podrem continuar construint castells que ens unifiquin com a comunitat i ens facin sentir-nos orgullosos de la nostra cultura i tradicions.

És per tot això que el 16 de setembre del 2023 la nostre colla va deixar patent al nostre poble que reivindicarem tantes vegades com faci falta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.