Vegueria del Penedès

COMUNICACIÓ

Fanzine Detroit #34


Conrad Rovira Vilanova i la Geltrú

16-10-2023 10:00

El Detroit #34 enceta la temporada de tardor on la claror minva, però la calor encara és present

Detroit #34. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Comencem amb una mena de joc dels disbarats, unes ocurrències sobre noms de països i banderes inventades seguit d'un altre lliurament de la sèrie sobre l'evangeli de Mateu que barreja passat i present sense cap mena de rigor. La poesia de l'Ignasi s'acosta a la sensibilitat ambiental i els apunts de cine del Raimon reten homenatge a un director, Chuck Jones, que a través del llenguatge infantil ha arribat a tothom perquè tots hem estat nens. L'Oscar Valverde reclama un nou hospital i ens recorda les passes fetes fins al moment. Passes fetes i oblidades. En Jordi Griera argumenta les característiques del català que el fa ric en sonoritats i com aquests registres s'acaben projectant al caràcter de qui el parla. A les postals apòcrifes hi veiem l'esfilagarsada xarxa de comunicacions que ocupa moltes façanes i com, a falta d'explicacions racionals, la mitologia ens pot ajudar a entendre-ho. Finalment, el bobi ens explica una visita al veterinari on pateix els efectes de la modernitat.

 

 

Números anteriors

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.