Vegueria del Penedès

GASTRONOMIA

Galetes de carabassa per a Halloween


Eva Remolina / AMIC Vilanova i la Geltrú

26-10-2023 13:44

Pots utilitzr motlles per tallar les galetes en formes típiques de Halloween com bruixes, carabasses, gats, escombres, ratpenats, calaveres, etc.

Galetes de carabassa per a Halloween. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ingredients:

1/2 tassa de carabassa bullida i trinxada (assegura't de treure l'excés d'aigua)
1/2 tassa de mantega a temperatura ambient
1/2 tassa de sucre blanc
1/2 tassa de sucre de canya
1 ou
1 culleradeta d'extracte de vainilla
2 1/2 tasses de farina (millor si és especial per a postres)
1 culleradeta de canyella en pols
1/2 culleradeta de pols de clau
1/2 culleradeta de gingebre en pols
1/4 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi

Instruccions:

En un bol gran, batega la mantega, el sucre granulat i el sucre de canya fins que la mescla estigui suau i cremosa. Afegeix l'ou i l'extracte de vainilla a la mescla i continua batent fins que estigui tot beb barrejat.

En un bol separat, fes una mescla amb la farina, la canyella, el clau, el gingebre, la sal i el bicarbonat de sodi. Afegeix la carabassa trinxada a la barreja de mantega i sucre. Mescla bé.

A poc a poc, barreja ambdues masses, només el temps suficient per a integrar bé els ingredients.

Fes una bola amb la massa i embolica-la amb paper film. Refrigera la massa durant almenys una hora.

Preescalfa el forn a 180 °C i cobreix una safata per forn amb paper pergamí.

Treu la massa de la nevera i, en una superfície lleugerament enfarinada, estira-la amb un corró fins que tingui el gruix suficient.

Utilitza motlles per tallar les galetes en formes típiques de Halloween com bruixes, carabasses, gats, escombres, ratpenats, calaveres, etc.

Col·loca les galetes tallades a la safata per forn preparada i forneja-les uns deu o dotze minuts o fins que estiguin lleugerament daurades.

Deixa refredar les galetes a la safata durant uns minuts abans de traslladar-les a una reixeta per a refredar completament.

Un cop les galetes estiguin completament fredes, pots decorar-les amb glacé reial, xocolata fosa, fondant o altres decoracions al teu gust.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.