Vegueria del Penedès

COVID I GRIP

Han vacunat a la meva mare sense el nostre consentiment ni tenir en compte el seu estat de salut


David Sánchez Ibañez Vilanova i la Geltrú

06-11-2023 Última revisió: 08-11-2023 12:02

La meva mare té una edat avançada, és pacient oncològica i el seu cos no ha soportat les dues vacunes de covid i grip que li van posar a l'ambulatori, on sabien la seva situació

EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Han vacunat a la meva mare sense el nostre consentiment ni tenir en compte el seu estat de salut. La meva mare té una edat avançada, està sent tractada de càncer i el seu cos no ha soportat les dues vacunes de covid i grip que li van posar a l'ambulatori, on sabien del seu historial mèdic, però l'han ignorat i han provocat un patiment inmens a la meva mare i a la nostra família. Per això vull denunciar públicament aquesta situació, com ja he fet a través de Salut i el Síndic de Greuges, per tal que ningú més hagi de passar el que jo estic passant ara.

El dia 16, la mare va ser cridada pel CAP Jaume I per vacunar-se de la grip. Un cop allà, li van dir que tenien també la vacuna de la covid i que li posarien també. La meva mare té 82 anys i va creure que això estava pautat i es va deixar punxar. Però són dos medicaments i això hauria d'estar prescrit per un metge, sobretot tenint en compte el seu historial mèdic: la meva mare no té ganglis, perquè a la darrera operació de càncer li van treure els dos pits, tenia metàstasi, l'agost de l'any passat, i des de llavors conviu amb una medicació contra el càncer, té les plaquetes baixes, i en dues ocasions li han hagut de fer transfusions de sang, la darrera, fa un mes. La meva mare no es pot fer cap punció perquè no té ganglis. I estant tan delicada com ella, amb anèmia i una isquèmia molt important, les dues vacunes ha estat una imprudència i una negligència. 

Després de totes les males praxis, la meva mare va començar a sentit malestar, febre i vam acabar a urgències amb una infecció d'orina que ma mare mai havia tingut i una hipoxèmia greu que mai havia tingut tampoc. A les analítiques sortia un PCR molt alta i afectacions als ronyons, una dolència que mai havia patit. La deshidratació era molt severa. Va estar a Cures Intensives i van donar-li l'alta el 31 d'octubre. Ho van considerar així perquè veien que estava estable dins del risc. Ara, cada tres hores ha de posar-se oxigen, no pot caminar perquè s'ofega i li han retirat la medicació de la pressió arterial, amb el risc que representa això. Li han tret la seva qualitat de vida per salvar-li els ronyons. També li han retirat la medicació oncològica perquè està molt dèbil. I la situació és molt crítica.

Hem posat tres denúncies al CatSalut, al Síndic de Greuges i a la Generalitat per lliutar contra aquesta injustícia, de mans de l'advocat especialista Francesc Feliu. A la meva mare li han tret la qualitat de vida que tenia i aquest cap de setmana ha hagut d'ingressar novament a l'hospital Sant Camil perquè ha patit un ictus i la seva situació torna a ser molt greu. A dia d'avui està motorizada en estat molt greu, perquè les troponines cada 3 hores controlen amb anàlisis i s'intueix que la causa ha estat l'hipoxèmia que ha tingut als ronyons. No hi ha dret.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.