Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

El govern espanyol licita les obres de la l'N-340 a Castellet i la Gornal i Olèrdola


Redacció Castellet i la Gornal

18-12-2023 16:13

El contracte preveu fer intervencions en 51,4 quilòmetres de carreteres de Barcelona, dels quals 10 són en autovies

El govern espanyol licita les obres de la l'N-340 a Castellet i la Gornal i Olèrdola . ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha licitat per 13,3 milions d'euros la conservació de carreteres de la demarcació de Barcelona. El contracte té una durada de tres anys, amb possibilitat de pròrroga de dos més i addicionalment un màxim de nou mesos més. Les feines previstes es faran a 51,465 quilòmetres de via, dels quals 10 són d'autovia. Concretament, s'actuarà al tram inicial de la B-24, a l'N-340 (al límit entre Tarragona i Barcelona) i a l'N-340, a Castellet i la Gornal, Olèrdola i Cervelló. El Ministeri de Transports ha inclòs en els plecs de la licitació objectius per mitigar i compensar la petjada de carboni, ja que forma part de l'estratègia de reducció d'emissions i millora de l'eficiència energètica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.