Vegueria del Penedès

ORDENANCES 2023

Nova campanya de pagament avançat de tributs amb descompte a Vilanova, del 8 de gener al 16 de febrer


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-01-2024 0:55

Els sol·licitants d'aquesta modalitat es beneficiaran d'un estalvi del 3%

Nova campanya de pagament avançat de tributs amb descompte a Vilanova, del 8 de gener al 16 de febrer. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa en marxa una nova campanya de pagament avançat de tributs municipals amb descompte del 3%. La sol·licitud per acollir-se a aquesta modalitat de pagament pot presentar-se del 8 de gener al 16 de febrer. En cas de domiciliació del pagament, la sol·licitud es podrà fer fins el dia 9 de febrer i la data de càrrec al banc serà el dia 16 de febrer.

Els impostos inclosos en aquesta modalitat de pagament són els següents:

- Impost sobre Béns Immobles, Urbana i Rústica

- Taxa d'Escombraries Domiciliàries i Industrials

- Impost d'Activitats Econòmiques

- Taxa d'Entrada i Sortida-Guals

- Taxa de Taules i Cadires

- Taxa d'Aprofitaments Especials

A través d'aquest enllaç es pot accedir al tràmit per fer la sol·licitud de domiciliació mitjançant certificat digital, DNI electrònic, idCAT Mòbil o qualsevol altre certificat vàlid. En cas de no domiciliar-ho, les persones que vulguin acollir-se al pagament avançat seran ateses al departament de Recaptació, a l'oficina de Gestió Tributària, a l'OAC i als Centres Cívics, inclòs el Casal Municipal de la Gent Gran.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.