Vegueria del Penedès

PODCAST

Les músiques originals de la Xibeca


La Xibeca Sant Pere de Ribes

28-01-2024 18:08

Amb Jordi Triquell, Albert Alcázar, Pepo Guardiola, Freemind Quartet, Florenci Salesas, Juan Mario Cuéllar, Alejandro Leguizamo i Xavier Pagès i Corella, entre altres sorpreses de la primera temporada

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Comencem 2024 amb un homenatge a la Música, que tant ens agrada.

En el mes d’abril es commemoren els 100 anys del naixement de Henry Mancini; en el mes de juny, farà 125 anys de la mort de Johann Strauss i al desembre d’aquest nou 2024, farà només 100 anys de la desaparició de Giacomo Puccini.

Però també, enguany, es compleixen 60 anys de la publicació del tercer EP dels Beatles, A hard day’s night, quan Elvis Presley presentava el seu disc número 21.

Cada any mereix el seu homenatge a la música, nosaltres ho fem amb versions originals, amb el nostre pianista de capçalera i productor musical de totes les sintonies del programa, Jordi Triquell i tot el ventall de la seva instrumentació, des del piano o la guitarra, fins el clarinet, la trompeta i les bateries.

Sempre amb la complicitat tècnica i musical d’Albert Alcàzar, a los mandos técnicos, que diria aquell.

Gaudiu-ne, que venen moments musicals sense interrupció i dels grans! 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.