Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2024

Santi Rodríguez reclama "mesures urgents" a l’Estat i la Generalitat per protegir el litoral català davant dels temporals


ACN Sitges

01-04-2024 19:42

Els populars demanaran la compareixença de Mascort i Capella a la Diputació Permanent del Parlament

Santi Rodríguez reclama "mesures urgents" a l’Estat i la Generalitat per protegir el litoral català davant dels temporals. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El PPC reclama "mesures urgents" a l'Estat i la Generalitat "per a garantir la protecció permanent del litoral català davant dels temporals". Així ho ha assegurat aquest dilluns el secretari general dels populars i diputat al Congrés, Santi Rodríguez, en declaracions des de la platja de Sitges, des d'on ha volgut denunciar que "amb els temporals les platges del nostre litoral desapareixen i que es tracta d'un problema recurrent al llarg dels anys". En aquest sentit, ha anunciat que presentaran preguntes i propostes al Congrés perquè el Ministeri de Transició Ecològica actuï "d'una vegada per totes". En paral·lel, també demanaran la compareixença dels consellers David Mascort i Esther Capella a la Diputació Permanent del Parlament.

Rodríguez ha criticat que "fa temps que des del Congrés estem seguint les 'no actuacions' del Ministeri de Transició Ecològica, que lluny d'adoptar mesures que evitin la regressió del litoral i salvin les platges, estan fent actuacions en sentit contrari"

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.