Vegueria del Penedès

ASSOCIACIÓNS VEÏNALS

La FAV-VNG convoca l’assemblea general el proper divendres 5 d’abril al Centre Cívic del Molí de Vent


Carles Castro Vilanova i la Geltrú

03-04-2024 19:10

A les 17.30 en primera convocatòria, ( i a les18.00 en segona) estan convocades totes les persones representants de les Associacions Veïnals de Vilanova i la Geltrú per a participar de l’assemblea ordinària del 2024

FAV-VNG. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La junta directiva de la Federació d’Associacions Veïnals de Vilanova, convoca aquesta assemblea amb els principals objectius de complir amb els tràmits administratius preceptius, però també per a dinamitzar i potenciar tot el moviment associatiu veïnal de la ciutat.

En aquest sentit la FAV presentarà la memòria d’activitats , el pla d’acció 2024 i el pla de mandat pel període de gestió de la junta actual.

També es farà la proposta d’ampliació de la junta per tal de poder disposar de més efectius per a la gestió dels diferents projectes plantejats; la proposta d’adhesió a la CONFAVC i la presentació del I Congrés del moviment veïnal a Vilanova i la Geltrú, un congrés que vol ser un espai de relació i debat entre les diferents associacions, un espai de coordinació i de treball de propostes per a  millorar la ciutat del present i especialment la del futur;  i un treball que en definitiva ha d’ajudar a fer més fàcil la vida dels veïns i les veïnes

La junta de la FAV-VNG vol recordar la importància de participar en aquesta assemblea, de la implicació de totes les AAVV , i de la necessitat d’avançar plegats cap una ciutat i una societat més col.laborativa i solidaria , en un espai públic  més inclusiu i sostenible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.