Vegueria del Penedès

ESPORT INCLUSIU

Torna la jornada esportiva inclusiva ‘Tots junts gaudim de l’esport’


Redacció Sant Pere de Ribes

09-04-2024 8:44

Se celebrarà el dissabte 13 d’abril a partir de les 10h a la zona esportiva de la Vilanoveta

Jornada esportiva inclusiva ‘Tots junts gaudim de l’esport’. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sant Pere de Ribes torna a celebrar per segon any consecutiu la Jornada Esportiva Inclusiva “Tots junts gaudim de l’esport”. Tindrà lloc el dissabte 13 d’abril a partir de les 10h a la zona esportiva de la Vilanoveta. Una jornada organitzada des de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona a través del projecte “Joventut Esportiva Societat Activa” (JESA). Aquest projecte pretén arribar als joves que es trobin en situació de vulnerabilitat per tal d’abordar l’abandonament esportiu i el sedentarisme que es produeix a l’adolescència. També té com a objectiu acompanyar-los en processos de desenvolupament personal.  

Es tracta d’una jornada adreçada als joves de 12 a 18 anys, els quals podran participar d’activitats esportives com futbol, voleibol, arts marcials, bàdminton o dansa urbana. Les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç. Hi col·laboren Taekwondo Ribes, Futbol Sala les Roquetes, Jopil Ribes, Need Sports Gestió Esportiva i del Lleure, Fluye Bar i les entitats Autisme amb futur i Junts en Acció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.