Vegueria del Penedès

DROGUES

Troben 22 quilos de marihuana dins d'un cotxe en un control en una de les sortides de l'AP-7 del Vendrell


ACN El Vendrell

22-05-2024 15:05

El conductor va fugir a peu després d'impactar contra un segon vehicle que el seguia i també va marxar

Troben 22 quilos de marihuana dins d'un cotxe en un control en una de les sortides de l'AP-7 del Vendrell. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Guàrdia Civil ha decomissat 22,2 quilos de marihuana en nou bosses de plàstic i diversos assecadors de cabdells dins d'un cotxe que van aturar un control en una sortida del Vendrell de l'AP-7. La nit d'aquest dilluns passat, els agents van detectar dos vehicles amb matrícula italiana que els van resultar sospitosos. Quan els van donar l'alto, el primer va frenar bruscament per evitar el control rebent l'impacte del que circulava darrere molt a prop. El conductor del primer va fugir a peu deixant el cotxe sinistrat al mig de la via, mentre que el segon mar marxar a gran velocitat per la C-32 i no va poder ser aturat. La recerca, encara sense resultat, va comptar amb la col·laboració dels Mossos i la policia local.

Segons els càlculs de l'institut armat, la marihuana decomissada tindria un valor d'uns 41.000 euros al mercat negre, tot i que apunten que el seu valor augmenta quan surt cap a països europeus on, suposadament es dirigia, arribant a "duplicar" o "triplicar" el valor segons la destinació final.

La recerca del vehicle fugit i el conductor que va marxar a peu continuen. La droga ha estat posada a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell, on es trametran les diligències policials quan es tanquin.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.