Vegueria del Penedès

FLASH

La Caravana Solidària de l'Àfrica Ocidental sortirà de Vilanova


VD

16-11-2005 22:08

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Poc després del migdia, la caravana solidària que formen cinc camions i tretze tot terreny arribarà a la rambla Principal, a l'alçada de l'avinguda de Francesc Macià. La caravana s'estarà unes hores a Vilanova des d'on marxarà en direcció a la ciutat de Tànger, al Marroc. Des d'allà, el comboi solidari anirà cap a Mauritània, el Senegal i Gàmbia.

Els diferents col·laboradors d'aquesta iniciativa han aportat material de tipus informàtic, sanitari, escolar, etc. Concretament l'Ajuntament de Vilanova ha donat 25 ordinadors i 6.000 euros, procedents dels Fons de Cooperació municipals.

La campanya de Barcelona Acció Solidària, en relació a la caravana que sortirà el 25 de novembre de Vilanova i la Geltrú, ha tingut dos moments destacats a la ciutat, el primer al mes de juliol quan un camió de Barcelona Acció Solidària va venir a recollir els 25 ordinadors que serviran per crear aules d'informàtica per a nens i joves a Tànger i Casablanca. Posteriorment, el 25 d'octubre, la model Judith Mascó va ser a la nostra ciutat per recolzar aquesta campanya en què l'Ajuntament hi ha aportat sis mil euros dels Fons de Cooperació. La presència de la model a la capital del Garraf responia a la seva pròpia experiència personal, i és que Judith Mascó ha participat en dues ocasions en el recorregut de la caravana solidària.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.