Vegueria del Penedès

FLASH

EQUIPARA! presenta el concert de la Coral AMIBA a Vilanova


VD

16-11-2005 22:13

La Coral AMIBA, formada per persones discapacitades, mostra que l’art no té barreres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Coral AMIBA va ser fundada l’any 1.999 gràcies a la iniciativa de dotze persones. Avui dia compten amb 30 components, tots ells de mobilitat reduïda, sent la primera Coral d’aquestes característiques arreu de Catalunya.

Coral AMIBA pretén consolidar-se com a referent del col•lectiu de persones amb discapacitats; estendre el seu àmbit d’actuació a entitats i projectes socials que es puguin enriquir amb l’exemple d’aquesta experiència integradora i ser una eina per a la plena inclusió social mitjançant la cultura.

Abans del concert, a les 18:30 hores, es celebrarà la taula rodona “Garraf Accessible”. L’objectiu de l’acte és posar a debat l’accessibilitat física i sensorial al món laboral, la cultura i l’educació del Garraf. Per això, comptarem amb la presència de personalitats que pertanyen a diferents entitats i associacions, així com representants de l’administració de la ciutat per donar el seu punt de vista.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.