Vegueria del Penedès

FLASH

Unes creps d'espigalls i rosinyols guanyen el tercer concurs de cuina d'espigalls de Vilanova


VD

01-12-2005 0:29

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al concurs van participar 20 plats, tots elaborats amb aquesta verdura tradicional del Garraf. La categoria de Millor recepta va guanyar-la Lluisa Suàrez, amb unes creps d'espigalls i rosinyols. La següent guanyadora va ser Montserrat Massò, amb unes sorpreses de tardor, que contenien espigalls envolcallats amb pasta philo. El premi a la recepta més ràpida el va guanyar la bacallaneria Alfonso, amb uns espigalls amb arengada. I finalment la categoria
de millor presentació va guanyar-la Josep Anton Amigó.

L'alt nivell del concurs va dificultar la tasca del jurat, format per periodistes, gastrònoms i cuiners de la comarca. També es van presentar a concurs una pizza d'espigalls a la catalana, puding d'espigalls amb arengada, lasanya d'espigalls, croquetes d'espigalls, tarta d'espigalls, nius de carxofes amb espigalls, truita d'espigalls, entre d'altres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.