Vegueria del Penedès

FLASH

Vins de temporada i espigalls, al celler Can Pujol


VD

06-12-2005 20:27

Tots tipus de varietats de vins es van poder tastar a la festa del vi novell. fdg/rita lamsdorff

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els participants de la Festa del Vi Novell de Can Pujol van poder degustar aquest cap de setmana una selecció dels vins de la collita d'aquest any de diversos cellers de la zona, que van poder acompanyar de formatges, pa, oli i espigalls del Garraf.

La festa es va posar en marxa amb el tradicional xatonament de la bota i un brindis amb els visitants. I aquest any es va afegir una degustació molt especial d'espigalls, una de les verdures tradicionals i autòctones de l'horta de Vilanova i la Geltrú que des de fa uns anys s'està reivindicant pel seu gust i la seva textura a mercats i restaurants de la comarca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.