Vegueria del Penedès

CICLISME

Joan Llaneras i el vilanoví Isaac Gálvez, campions del món de ciclisme en pista


VD

17-04-2006 22:43

Els dos ciclistes van aconseguir diumenge la medalla d'or a França

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per Llaneras és el seu sisè títol i per al ciclista vilanoví aquest ha estat el seu segon gran èxit, encara que també va aconseguir juntament amb Joan Llaneras medalles de plata els anys 2000 i 2001.
Els dos ciclistes es van proclamar campions del món l'any 1999 a Berlín i ara han tornar a repetir el títol amb 16 punts, després d'una
participació excel·lent. Van aconseguir anotar puntuació en sis dels esprints disputats durant les 200 voltes completes a la pista.

A 125 voltes per al final de la prova, Gálvez i Llaneras van llençar el seu primer atac, seguits pels rusos, ucranians, belgues, argentin i britànics. I malgrat l'avantatge adquirit per la parella durant la resta de les competició, no es van confiar i van neutralitzar els atacs de la parella ucraniana, els únics rivals d'entitat al final.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.